Horsens-profil: Det var et slag i ansigtet

Midtbanespilleren Jeppe Mehl var ikke tilfreds med, at AC Horsens søndag tabte 1-2 til bundholdet HB Køge.

AC Horsens har overraskende været med i toppen af Superligaen i denne sæson, men søndag kiksede det for jyderne i en kamp mod rækkens bundhold HB Køge, som vandt 2-1.

Horsens-profilen Jeppe Mehl var ærgerlig over, at HB Køge kom foran i midten af anden halvleg.

- Det lå ikke i kortene, at HB Køge skulle komme foran i den periode, men de kom foran på et lidt underligt mål, og det var selvfølgelig et slag i ansigtet, men der var masser af tid tilbage.

- Vi producerede store chancer både før og efter deres første mål, men vi var ikke skarpe nok, siger Jeppe Mehl til klubbens hjemmeside.

- Det er vi nødt til at arbejde på, for vi har skabt mange store chancer i de to seneste kampe, hvor vi kun har scoret to mål, og det er ganske enkelt ikke godt nok, fortsætter Mehl.

AC Horsens skabte en del store chancer i Herfølge, men det kneb med at sende bolden over målstregen, og derfor sluttede det med et nederlag, mener Jeppe Mehl.

- Det er lidt samme sang som efter pokalkampen mod HB Køge på hjemmebane, hvor vi også skabte mange store chancer, men ikke formåede at score.

- Det er nemt at sige her bagefter, men hvis vi havde scoret det første mål i denne kamp, så skulle HB Køge længere frem på banen, og så havde vi lukket kampen med flere scoringer.

- Desværre kendte vi ikke vores besøgelsestid, og det blev vi straffet for, lyder det fra Jeppe Mehl.

Allerede torsdag venter næste opgave for Horsens med en hjemmekamp mod Sønderjyske.

- Det er fint med en kamp så hurtigt, for så kan vi hurtigt hanke op i os selv, og vi skal have tre point mod Sønderjyske.

- De har et godt hold og er godt kørende for tiden, men vi skal have tre point. Det er det eneste, der gælder, fastslår Jeppe Mehl.