Horsens-profil: Sikker på vi klarer frisag

Martin Spelmann bekymrer sig ikke om, at AC Horsens er røget under nedrykningsstregen.

Uden at spille i Superligaen er AC Horsens røget under nedrykningsstregen, da Sønderjyske vandt sin udsatte kamp mod Esbjerg tirsdag.

Det lader spillere og træner i den østjyske klub sig dog ikke gå på af.

- Det betyder ikke noget lige nu. Men det er klart, at spørger du mig om fire-fem runder, svarer jeg måske anderledes. Men lige nu betyder det ikke en skid, fordi vi har alle vores konkurrenter indbyrdes. Vi har muligheden for selv at afgøre det, siger Martin Spelmann.

Midtbanespilleren appellerer dog til sine holdkammerater om at vågne op.

- Jeg er overbevist om, at vi nok skal klare den. Men det hjælper ikke, at vi står her hver eneste uge og siger det. Vi skal til at kigge lidt ind i os selv og vise, at vi er mænd. Lige nu er det ikke godt nok. Og det er sådan set over hele linjen, siger Martin Spelman.

Han bakkes op af sin træner, der ser de rigtige takter på banen.

- Holdet vil rigtig gerne, de arbejder stenhårdt, og det er det, der giver troen på, at tingene tipper over til vores fordel. Jeg er 100 procent sikker på, at vi overlever, siger AC Horsens-træner Johnny Mølby.

Han kan glæde sig over, at både anfører Martin Retov og Lasse Kryger snarligt er fri af skader. Træneren vurderer, at de kan være med i returopgøret i pokalsemifinalen på onsdag mod Randers FC.