Horsens-træner om nullert: Aldrig set så mange chancer

AC Horsens-træner Bo Henriksen fatter ikke, hvordan hans hold søndag eftermiddag kunne undgå at score i 0-0-kamp mod OB.

Der blev ikke scoret, da AC Horsens havde besøg af OB i superligaen søndag eftermiddag.

Kampen endte dog ikke 0-0, fordi der manglede chancer. Hjemmeholdet havde et væld af store muligheder, men fik ikke scoret, og det ærgrer træner Bo Henriksen.

- Jeg tror aldrig, at jeg har set så mange kæmpechancer i en superligakamp. Vi kreerer jo stort set chancer efter behag, siger Bo Henriksen.

- Hver eneste gang vi smed bolden ind i boksen, skulle Sten Grytebust (OB-målmand, red.) jo lave en mirakelredning, som han også lavede rigtig mange af.

Horsens-spilleren Jonas Thorsen, der selv havde en stor mulighed for at sparke hjemmeholdet foran, har svært ved at forstå, hvordan Horsens kunne undgå at vinde.

- Det kan jeg virkelig ikke forklare. Jeg synes, at vi gjorde alt rigtigt, og vi skabte den ene kæmpe chance efter den anden, siger Thorsen.

- Jeg har aldrig prøvet at spille en kamp, hvor vi har så mange chancer uden at få scoret.

På trods af pointtabet hæfter Horsens-træner Bo Henriksen sig ved, at hans mandskab var det bedste hold på banen.

- Jeg er stolt af, at gutterne gik ud og i den grad splittede OB ad. Vi var klasser bedre. Vi får ofte skudt i skoene, at vi ikke vil frem, men i dag ville vi det hele.

- Det var ikke kun på dødbolde, at vi skabte chancer, men også i åbent spil, og vi gjorde det stort set efter behag. Det er jo det, som vi skal tage med, siger træneren.

Det ene point betyder, at Horsens fortsat ligger i top-6. I næste spillerunde møder de FC Nordsjælland på udebane.