Horsens varmer op til Bon Jovi-koncerten

Allerede nu varmer mange mennesker op i Horsens til aftenens koncert med Bon Jovi, der fylder Casa Arena med 30.000 rock-fans.

Det verdenskendte band med masser af hits gennem tiden kommer nu til Horsens. Det sker d. 19. juni næste år på CASA Arena.
Det verdenskendte band med masser af hits gennem tiden kommer nu til Horsens. Det sker d. 19. juni næste år på CASA Arena.

Det forventningsfulde publikum kan allerede nu tage hul på opvarmningen til Bon Jovikoncerten og samtidig komme frem i køen, når portene ind til koncertpladsen åbner kl. 17.30.

Det er koncertarrangøren Horsens & Friends, der, i samarbejde med det danske grill-landshold og Weber, står bag ?The Preparty? med masser af livemusik og mad og drikke.

Det er blandt andet Danmarks bedste rock-coverband Kings of Rock, der står på scenen for at tænde koncertstemningen. Desuden kan PreParty-gæsterne opleve de to bands der fik 2. og 3. pladsen i The Opening Act Competition. Vinderen af konkurrencen  Moreish får lov til at spille på den store scene indenfor på stadion senere på dagen. The Preparty er kun for gæster med gyldig billet til Bon Jovi-koncerten.

Her er tidsplanen

Horsens3

Tidsplanen for koncerten søndag aften på Casa Arena Horsens ser således ud:
Kl. 14.00 - The  PreParty på p-pladsen ved Forum Horsens starter.
Kl. 17.30 - Koncertområdet åbner
Kl. 18:40 - Moreish, som vandt Bon Jovi Opening Act Competition, går på.
Kl. 19:30 - The Breakers, aftenens andet support-band, går på.
Kl. 20:30 - Bon Jovi går på.
Det forventes, at koncerten slutter ved 23.30-tiden.