Horsens venter 35.000 til Metallica

Hvad enten man skal med til koncert eller bare skal hjem fra arbejde, så er de trafikale forhold i og omkring Horsens tirsdag præget af, at heavyrock-bandet Metallica kommer til byen. Politiet venter 35.000 mennesker i koncertområdet ved Fængslet.

Derfor opfordrer Sydøstjyllands Politi til at man lige overvejer sine muligheder og planlægger på forhånd. Skal man til koncert og kan gå - så gør det, ellers lyder opfordringen: Tag afsted i god tid og få en rolig optakt til koncerten og hjælp til med at undgå køer og bøvl med at finde parkering m.v. Arrangørerne har naturligvis planlagt det hele og politiet er også på hjul, ligesom hjemmeværnet er på plads, men trafikken i Horsens vil givet blive påvirket af de mange gæster.

Det er også væsentligt at være opmærksom på, at trafikken på motorvej E45 kan blive påvirket af køer ved afkørslerne, fordi trafikken ikke kan komme videre. Det kan give farlige situationer, så vær opmærksomme også dér.

Portene på Fængslet åbner kl. 15.00 og opvarmnings-musikken begynder kl 16.30. Koncerten er forbi senest kl. 24.00 og de 35.000 mennesker skal ud af byen igen.

link