Hospitalsklovne har succes med drikkedunke

Foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet har succes med sit nye tiltag, hvor de udleverer gratis drikkedunke til alle indlagte børn på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding.

I første omgang afleverede foreningen 100 drikkedunke til børneafdelingen, men de var udleveret efter ganske få uger. Derfor har afdelingen nu fået yderligere 150, og foreningen står klar med flere, hvis bliver brug for en ny forsyning. Det fortæller foreningen i en pressemeddelelse.

- Vi ved fra sygeplejerskene på afdelingen, at drikkedunkene er meget populære, og det ikke mindst fordi der er billeder af hospitalsklovnene på dem. For mange indlagte børn bliver drikkedunken derfor et kært minde om mødet med en af hospitalsklovnene, siger formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

- Vi regner med at kunne udlevere gratis drikkedunke i hvert fald resten af året. Hvis økonomien er til det, kan det også være, at vi fortsætter med tiltaget ind i 2018, for vi har ikke den store lyst til at stoppe succesen.

I løbet af et år kommer der omkring 9.000 børn forbi børneafdelingen, og selv om vi ikke har drikkedunke til alle, vil vi gerne glæde så mange som muligt.

Drikkedunkene koster foreningen 15. kroner stykket.