TV der bevæger dig

HTH vil indtage Tyskland

Foto: HTH

Køkkenfirmaet HTH fra Ølgod vil have en fod indenfor på det tyske marked. Første skridt er taget med et showroom i Neumünster i Nordtyskland.

I samarbejde med typehusfirmaet HusCompagniet har HTH valgt at gå ind i Tyskland. I den nordtyske by Neumünster har de to firmaer lavet et stort showroom, hvor de tyske kunder kan komme ind og se de forskellige løsninger, som kan sættes ind i et nybygget hus.

Indtil nu er der solgt 70 huse fra udstillingen i Neumünster, og i mere end halvdelen af husene har kunden valgt at sætte et HTH-køkken ind. Dette er ret usædvanligt, da tyskere har haft for vane selv at medbringe deres køkken.

Det er konsulenter fra HTH?s butik i Aabenraa, som servicerer de tyske kunder.

- Det har været en utrolig spændende opstart, vi har haft i Tyskland. Det er jo et kæmpestort marked, som vi pludselig åbner op for her fra butikken i Aabenraa. Vi kan allerede nu mærke en stigende interesse fra tyskerne, og antallet af online forespørgsler på kataloger er nu i overtal i tysk favør, siger Lars Schmidt, erhvervskonsulent i HTH Køkkenforum Aabenraa, i en pressemeddelelse.

Noget tyder på, at det tyske marked har potentiale for dansk designede huse og køkkener. Inden opstarten har de to firmaer analyseret på byggeri i Nordtyskland, og det har vist, at der er et stort potentiale for skandinavisk byggestil. Samtidig ligger HTH?s fabrik meget passende i forhold til det nordtyske marked.

- Vores fabrik i Ølgod ligger jo kun tre timers kørsel fra Slesvig-Holsten, så i forhold til leverancer ligger det nordtyske marked rigtig godt for os, siger Peter Brandt-Clausen, B2B Kædechef i HTH.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden