Hun er Mads Langers scene-date til Grøn Koncert i Esbjerg

17-årige Fie Karlskov Busch er kun en af mange tusinde gæster til torsdagens Grøn Koncert i Esbjerg - men hun er den eneste, der har en date på scenen med Mads Langer.

Grøn Koncert tager i dag fat på 2. runde og gæster Esbjerg, hvor der ventes op mod 15.000 gæster på pladsen ved Skibhøj.

Fie Karlskov Busch har vundet en konkurrence på Instagram, hvor Mads Langer personligt har udvalgt hende til at skulle på scenen med ham under Grøn Koncert i Esbjerg. Fie er 17 år og fra Esbjerg, hvor hun også er født og opvokset.

I forbindelse med årets Grøn Koncert udskrev Mads Langer en konkurrence, hvor fans kunne indsende en video af sig selv syngende en af netop Mads Langers sange, hvorefter man kunne vinde en sceneoptræden med den folkekære kunstner.

Hele 250 klip blev sendt ind til sangerens Facebookside, og otte vindere blev fundet. I dag er det derfor Fie Karlskov Busch, der står på scenen i Esbjerg, når Mads Langer ved 16-tiden er på på programmet i Esbjerg.

 Her kan du se og høre  Fie Karlskov Buschs version af Mads Langers kæmpehit "Elephant":

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

 

 

 

 

 

 

 

Grøn Koncert