Hun tabte 50 kilo

Lone Kudsk fra Skærbæk blev motiveret af Syddanmark i Bevægelse til at smide en masse kilo

Hun viser et foto på sin mobil. Et foto af sig selv. Dengang hun vejede 112,5 kilo. 

- Det er et motivationsfoto. Selv om jeg er glad for fotoet, så vil jeg ikke tilbage til at veje så meget, siger hun til TV SYD. 

I dag vejer den 35-årige mor til fire børn lige knapt 62 kilo. Og vil ikke tabe sig mere. 

- Nu handler det om at holde sig på den her vægt og at blive strammet lidt op, siger hun. 

Hun løber meget. Og kommer i motionscentret Sport & Fitness i Skærbæk tre gange om ugen for at få pulsen op og kalorierne væk. 

- Jeg kan slet ikke undvære det. Hvem skulle have troet det for et år siden, da jeg begyndte i "Syddanmark i bevægelse", smiler hun. 

Om det var konkurrencedelen (holdene à 4 personer konkurrerer mod hinanden i løbet af det 8 uger lange arrangement) - eller om det var det sociale (de fire på holdet løber sammen og støtter hinanden). Eller om hun simpelthen var træt af at være overvægtig gennem 20 år - ja hun ved ikke. Men hun ved at hun har fået en amsse godt ud af at motionere og tabe sig. 

- Jeg føler mig ganske enkelt sund. Det er en god og vigtig følelse. Og stærk. Og så har jeg fået en større vilje. Før kunne jeg nok lettere finde på at give op. Det gør jeg ikke nu, siger Lone Kudsk. 

Den 35-årige SOSU-assistent har hele tiden sat sig et nyt mål, når hun havde fået succes. Næste mål er en halvmarathon til sommer. 

- Nu kan jeg klare alt, griner hun. 

Se hende her: