Hundehvalp skræmt af naboens fyrværkeri - væk på 4. døgn

Annette Jensen fra Rødding savner på fjerde dag sin hund, Perle, på 10 måneder. Hunden blev skræmt af naboens fyrværkeri.

Annette Jensen og en stor gruppe leder her onsdag stadig efter hunden. Efter et opslag på Facebook er det strømmet ind med tilbud om hjælp.

Perle forsvandt fra vores have søndag omkring kl. 17, da naboen fyrede nytårsskyts af. Hun blev så bange, at hun sprang over et hegn og løb alt, hvad hun kunne, fortæller Annette Jensen.

Politiet har givet tilladelse til, at eftersøgningsholdet, som blev samlet tirsdag aften, må undersøge haver og skure og garager.

Annette Jensen ved godt, at naboen ikke har gjort noget ulovligt. Søndag var første dag, man måtte fyre fyrværkeri af.

Men hun synes godt, at reglerne kunne strammes:

- Der er ingen grund til at fyre fyrværkeri af mere end én dag om året. Vi kan ikke beskytte dyrene, når det foregår på alle mulige andre dage, siger hun til TV SYD. Samtidig oplever jeg, at folk ikke kan finde ud af at styre sig med fyrværkeriet. Det synes jeg er ærgerligt.

TV SYD besøger Rødding onsdag eftermiddag for at se, om Perle bliver fundet.  Vi har også et interview med et hundeinternat, som kender problemerne med skræmte hunde.