TV der bevæger dig

Hus eksploderet i Arrild

01:52

Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

1 af 6

Et hus i Arrild ved Toftlund er mandag ramt af en eksplosionsagtig brand kl. 8. En mandlig beboer er reddet ud. Han er lettere tilskadekommen. Brandefterforskere er tilkaldt.

- Ifølge vores oplysninger, var der kun én person til stede, og vedkommende har reddet sig ud, fortæller vagtchef Torben Møller til Ritzau.

Det var en borger, der ringede 112 og fortalte, at der havde lydt et stort brag, og at huset var overtændt.

- Taget på huset er faldet sammen, og de første meldinger lyder på, at der er fare for, at branden breder sig til nabohuset og til en garage med gasflasker, siger vagtchefen.

Kl. ni oplyser politiet at brandefterforskere er tilkaldt.

00:54 Luk video

Husets beboer, en mand i 40'erne, kom ud af huset, og han er ifølge en pressemeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Poilti kun kommet lettere til skade.

På et tidspunkt var der fare for, at branden ville brede sig til nabohuset og til en garage med gasflasker, men det er lykkedes brandvæsnet at forhindre ilden i at brede sig.

Til gengæld er der tilsyneladende ikke meget tilbage af huset, der blev ramt af eksplosionen. Naboen, der anmeldte branden, kunne fortælle, at huset var overtændt, og tidligere mandag fortalte vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, at taget var faldet sammen.

Årsagen til eksplosionen og branden er endnu ikke kendt.

- Der kan være tale om en røggaseksplosion, men vi ved det ikke. Så snart det er muligt, går brandefterforskerne i gang med at undersøge brandstedet for at fastslå brandårsagen, siger vagtchef Torben Møller.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden