TV der bevæger dig

Husk p-skiven i Sønderborg

Al parkering i Sønderborgs indre by skal tidsbegrænses.

Sådan lyder det i et forslag, som en arbejdsgruppe har lavet til udvalget for teknik og miljø i Sønderborg Kommune. Udvalget har godkendt forslaget, der nu bliver sat i værk med skiltning og information til de ansatte i midtbyen.

I de seneste uger har en arbejdsgruppe under udvalget for teknik og miljø arbejdet med, hvordan trafikafviklingen og parkeringsforholdene i Sønderborg by kan skrues sammen, når en del af Østergade inden længe bliver afspærret.

Afspærringen sker, når nedrivningen af Kvicklybygningen går i gang som led i skabelsen af det nye butikscenter Borgen. Med den nye trafikplan åbnes Sønder Havnegade for trafik i én retning fra Sønderborg Slot mod Nørrebro i den periode, hvor Østergade er afspærret. Når afspærringen af Østergade ophører, foretages der en ny vurdering af trafikken på Sønder Havnegade.
 

P-pladser forsvinder under byggeri

Mens bygningen af Borgen står på forsvinder parkeringspladserne ved Kvickly. Det øger presset på de øvrige parkeringsarealer i byen. Der indføres to timers tidsbegrænset parkering på de P-pladser på Kastanie Allé, hvor der i dag ikke er tidsbegrænsning. P-pladserne på øvre del af Bjerggade gøres også tidsbegrænsede i to timer. P-pladsen på Nørrebro gøres tidsbegrænset i fire timer. Det samme gøres 22 pladser på Kirketorvet, så parkering på hele pladsen er tidsbegrænset til fire timer.
Tidsbegrænsningen gælder i tidsrummet 8 ? 19.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden