TV der bevæger dig

Husker du? Her er tre af de største koncerter i Horsens

Tre af de store musiknavne, der har besøgt Horsens - der har været mange forbi byen igennem årene. Foto: TV SYD

Frank Panduro offentliggjorde i dag, at han siger stop som direktør for Horsens & Friends. TV SYD ser tilbage på de store koncerter.

I mere end 25 år har Frank Panduro arrangereret koncerter, teater og andre kulturelle events i sin hjemby, Horsens. Men nu er det slut. Når 2017 bliver til 2018, forlader Frank Panduro jobbet som direktør for Horsens & Friends.

Rammstein, Bruce Springsteen, Madonna, R.E.M., AC/DC, Metallica og en lang række andre store musiknavne har gæstet byen. Vi kigger tilbage på tre af de store navne, som Frank Panduro igennem årene har sikret Horsens.

Rolling Stones: 85.000 tilskuere havde et brag af en aften på Langmarksvej, da Rolling Stones gæstede Horsens den 3. september 2006.

00:58 Luk video

U2: Det var nærmest et rumskib, der stod over Casa Arena i Horsens, da U2 fyrede den af både den 15. og 16. august 2010.

00:38 Luk video

Paul McCartney: Ligesom U2 kunne eks-beatlen Paul McCartney heller ikke nøjes med en dag i Horsens. To koncerter blev det til på det gamle stadion for den rødklædte McCartney den 8. og 9. juni. 

01:15 Luk video

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden