TV der bevæger dig

Hvem gjorde min datter fortræd: Her er pigen i dag

Datteren fra dokumentaren "Hvem gjorde min datter fortræd" sidder her på sit værelse. Billedet er fra dokumentaren. Foto: Billede fra "Hvem gjorde min datter fortræd".

TV2 sendte her til aften dokumentaren ”Hvem gør min datter fortræd”, og du kan her læse, hvad der er sket med pigen fra dokumentaren.

Den enlige mor Karen fra Tønder anklager i TV2-dokumentaren ”Hvem gjorde min datter fortræd” sin eksmand, sine to sønner og sin svigerdatter for at misbruge sin 14-årige datter seksuelt. Som det sidste i dokumentaren ser man, at Karen fortæller datteren, at hun har besluttet, at datteren skal i en plejefamilie.

Nu er der gået to måneder fra optagelserne af dokumentaren blev afsluttet, og i mellemtiden er den 14-årige datter netop kommet til et socialt opholdssted, hvor hun både skal gå i skole og bo. Opholdsstedet ligger væk fra Tønder.

- Det er godt, hun kommer væk fra Tønder. Jeg håber, min datter nu får den hjælp, hun har brug for. Men det var svært at sige farvel til hende i går, da jeg afleverede hende på bostedet. Vi græd begge to, fortæller moderen Karen til TV2.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden