TV der bevæger dig

Hvem kender disse tre røvere?

00:34

De tre røvere er af udenlandsk herkomst. Kender du dem? (Foto: Q8 overvågningsvideo)

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu billeder af tre maskerede røvere, som i forrige uge begik væbnet røveri mod Q8 på Storegade i Bramming.

Med en kniv truede de sig til kassebeholdningen - og en tilfældig kunde blev truet til at aflevere sin pung og sin mobiltelefon.

Røveriet skete fredag den 4. januar kl. 20.35.

Af udenlandsk herkomst

Politiet håber, at nogen kan genkende røverne - selv om de er maskeret.

Røver A (til venstre på billedet) beskrives som 15-20 år, af udenlandsk herkomst, slank af bygning og ca. 160-170 cm. Han var iført en hvid hue, sort elefanthus, sort jakke, blå bukser og sorte Nike-sko med hvid sål.

Røver B (i midten) er også 15-20 år og af udenlandsk herkomst. Han er 160-170 cm høj og ligeledes slank. Han var iført en sort jakke med sort hætte og muligvis en sort elefanthus. Han bar grå joggingbukser og sorte Nike-sko.

Røver C (til højre) var - som de to andre - 15-20 år og udlænding. Han var lidt højere end de to andre, ca. 180-190 cm. Han var slank og var iført sort maskering, sort jake med hætte og en hvid brystlomme. Han bar grønlige bukser og sorte Nike-sko - med gule snørebånd og hvid sål.

Kender du noget til røveriet eller tror du, du måske ved, hvem en eller flere af røverne er, bedes du kontakte lokalpolitiet i Esbjerg på telefon 1-1-4.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden