Hvidt om KIF-sejr: Vi har et kanonhold

KIF Kolding indledte sæsonen med en 24-20-sejr over Skanderborg, og målmand Kasper Hvidt godkender indsatsen.

KIF Kolding København gik ind til sæsonpremieren som mesterskabsfavoritter mod sidste sæsons oprykkere fra Skanderborg, og den nye storklub fik onsdag aften også en sikker sejr på 24-20 og to point.

Det skal man glæde sig over, for de første kampe kan være svære, mener Kasper Hvidt, som kom til holdet fra AG København før denne sæson.

- Alt i alt skal vi være tilfredse, for de første kampe i sæsonen er mærkværdige, da alle hold er lige, når man starter.

- Det er rigtig vigtigt for os at starte med en sejr og to point, siger målmanden til Ritzau.

De to mandskaber gik til pause ved stillingen 13-9 til KIF Kolding København.

KIF Kolding må leve med favoritværdigheden i Herre Håndbold Ligaen, efter holdet er blevet forstærket med stjerneresterne af fallitboet fra AG København anført af Kim Andersson, Kasper Hvidt, Joachim Boldsen og Lars Jørgensen.

- Rom blev ikke bygget på en dag, og det vil også være for godt at tro på, hvis vi leverede et brillant angrebsspil så tidligt i sæsonen, siger Kasper Hvidt.

- Der er ingen tvivl om, at vi har et kanongodt hold, og jeg ret sikker på, at vi godt kan nå vores mål, som er at blive mester.

Målmanden mener dog, at der er plads til forbedringer - særligt i angrebet.

- Forsvaret fungerede rigtig godt, upåklageligt vil jeg faktisk sige, men angrebsmæssigt er det tydeligt, at vi mangler tid sammen og spiller for langsomt.

- Vi spiller for usammenhængende og har for mange udefinerede afslutninger. Jeg er tilfreds med nogle perioder, og utilfreds med andre, og sådan er det jo altid, når man har spillet en kamp, siger Hvidt.