I kø hele natten for billetter til Owen Luft Kånsert

Kl. 9 blev billetterne frigivet til årets Owen Luft-koncert i Nordenskov. Et halvt hundrede har ligget i kø hele natten for at være sikre på at få billetter.

Der er 5000 billetter til Owen Luft Kånsert, som Agerbæk SF og Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening står bag. Koncerten er lørdag den 24. juni.

- Vi har 700 billetter til salg her i byen, siger næstformand Henrik Pedersen fra Styregruppen til TV SYD.

- Lige nu er der over 100 i køen, så jeg forventer, at de bliver solgt på et kvarter.

Mejerist Ejner Christiansen kom allerede onsdag kl. 14 for at lægge sig i kø.

 

quote

Der har været vældig rift om de billetter, så vi har vænnet os til at komme dagen før. 

Ejner Christiansen, Nordenskov, fra sin plads i køen.

 

- Vi er en flok, som møde her hvert år for at ligge i kø til Owen Luft. Der har været vældig rift om de billetter, så vi har vænnet os til at komme dagen før, siger Ejner Christiansen. 

Han var omkring for at tjekke køen flere gange i løbet af dagen og valgte så at slå sig ned kl. 14. Og fik udleveret sit nummer, så han er nr. ti i køen.

Det foregår med selvjustits. Folk får et nummer, og de kan købe billetter i den rækkefølge. De må godt gå omkring, men hvis de går hjem for at sove, mister de deres plads i køen.

 

Over 100 var i kø til billetsalget, da det åbnede kl. 9.
Over 100 var i kø til billetsalget, da det åbnede kl. 9.

- Jeg synes, at det er imponerende, at folk vil ligge i kø for de billetter, vi har. Vi må have noget unikt. Det er dejligt, at folk bakker os op på den måde, så gør vi noget godt for dem også, siger Henrik Pedersen til TV SYD.

 

Owen Luft Kånsert har syv store navne på programmet. Det er DAD, Kim Larsen og Kjukken, TV 2, Infernal, Suspekt og Dune.

 

Ejner Christiansen satte sig i kø kl. 14 onsdag.
Ejner Christiansen satte sig i kø kl. 14 onsdag.