I morgen begynder tragisk og uhyggelig drabssag

I morgen begynder sagen mod den 44-årige John Knudsen, der allerede, da han sidste år blev varetægtsfængslet, erkendte sig skyldig i drabet på Kirsten Bay Andersen. I aften kl. 19,30 bringer TV SYD en gennemgang af hele den tragiske sags forløb.

I første omgang stod politiet med en forsvindingssag. Kirsten Bay Andersen havde 25. september sidste år været til fest med sine kolleger på jobcentret i Haderslev. Da hun ved totiden om natten skulle hjem, ringede hun til sin kæreste og bad ham om at hente hende. Men da kæresten dukkede op, kunne han ikke finde hende. Han meldte hende forsvundet, og politiet satte en større eftersøgning i gang, ligesom mange lokale også selv gik på gaderne for at finde den forsvundne kvinde.

Da politiet finder noget af Kirsten Bay Andersens tøj i en container på havnen i byen, erkender man, at man muligvis står med et drab.

En uge inde i efterforskningen fortæller politiet, at man mistænker den 44-årige førtidspensionist John Knudsen, der har haft en båd liggende i havnen i Haderslev. Han efterlyses også internationalt.
Først 6. oktober, halvanden uge efter, at Kirsten Bay Andersen er forsvundet, finder dykkere liget af hende i Haderslev Fjord bundet fast til en betonklods.

John Knudsen blev anholdt 4. november i Spanien og senere udleveret til Danmark. Retssagen mod ham er sat til at vare fire dage ved Retten i Sønderborg