TV der bevæger dig

Idrætsdag uden 25 hjemsendte elever

03:00

1 af 2

Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole holdt aktivitetsdag fredag. Men der manglede 25 deltagere. I begyndelsen af denne uge blev de sendt hjem på grund af hashrygning.

- Vi er utroligt kede af situationen, men vi har ikke haft noget valg, siger forstander Tommy Mikkelsen fredag til TV SYD. Som skole har vi indgået en kontrakt med elever og forældre, og her i fremgår det, at vi har nul tolerance overfor euforiserende stoffer og alkohol. Den kontrakt gælder hele året ? også selv om, vi er tæt på eksamen.

- Vi ønsker også at signalere overfor fremtidige elever, at indtagelse af stoffer og alkohol på skolen er uforeneligt med skolens værdier, fortsætter han.

Skolen tilbyder de hjemsendte elever en støttende samtale samt hjælp til at kontakte en misbrugsrådgiver og en psykolog, hvis de føler behov for det, oplyser han til TV SYD.

Forstanderen er bekymret for eleverne (alle er drenge) og håber virkelig, at de kommer godt videre. De hjemsendte elever har fået lov til at komme til eksamen. Og på skolen koncentrerer lærere og ledelse sig nu om også at tage særligt hånd om de elever, der nu må afslutte skoleåret uden deres kammerater.

Tommy Mikkelsen medvirker i TV SYDs udsendelse kl. 19:30.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden