TV der bevæger dig

Igen: Menneskesmugler stoppet ved Kolding

Foto: Henrik R. Petersen

Sommeren 2014 har været særdeles travl for politiet i Syd- og Sønderjylland. De melder om et stort pres af menneskesmuglere, som fragter hovedsaligt syriske flygtninge til Kolding. Nu har politiet igen fanget en menneskesmugler, denne gang med fire syriske mænd i bilen.

Onsdag blev en 24-årig mand, der er hollandsk statsborger, stoppet på den sønderjyske motorvej ved afkørsel Kolding Syd.

- En patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi spottede manden, fortæller Brian Abild fra lokalpolitiet i Kolding til Newsbreak.dk.

Patruljen var på vej til kollegaerne i Kolding i et andet ærinde, da de valgte at undersøge den 24-årige hollænder nærmere.

- I bilen var fire syriske mænd, der ville søge asyl i Danmark. De skulle sættes af på Kolding Banegård, forklarer Brian Abild.

Den 24-årige hollænder blev anholdt, sigtet for menneskesmugling og fremstillet i grundlovsforhør. Retten i Kolding valgte at give manden en straksdom på 30 dages fængsel samt indrejseforbud i Danmark i seks år.

Politiet har desuden anholdt endnu en menneskesmugler her til morgen. Han skal fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden