TV der bevæger dig

Indbrud i nærbutik blev til røveri

Nærkøb er en lille butik på Østergade i Felsted. (Foto: Google Streetview) Foto: Streetview)

Pis af eller du bliver skudt! Den bemærkning fik i nat et simpelt indbrud i Nærkøb i Felsted ved Aabenraa til at være et røveri. En mand på 41 og en kvinde på 45 år er anholdt og fremstilles måske i grundlovsforhør.

- De har nok ikke lige overvejet, at det ville blive sådan, siger vagtchef Jan Stokholm, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. Og slet ikke når man ser, hvad de har taget: Det var nogle solbriller og ligthere?!

KL. 23.25 lyder alarmen fra Nærkøb i Felsted. Ejeren bor ved siden af, og han gik over pladsen foran sin butik.

Her mødte han en mand, der sad på en knallert. Købmanden spurgte, hvad han lavede der. Og fik svaret som nævnt ovenfor:

At han skulle pisse af ? ellers blev han skudt med den pistol, som han havde.

Manden holdt sin hånd på ryggen, så købmanden valgte at fortrække. Samtidig så han en anden person komme ud af butikken.

Politiet blev alarmeret ? og det fremgik, at der var tale om en mand og en kvinde.

Det fik straks en af betjentene til at lægge to og to sammen. Der har tidligere været en sag i nærområdet med et par. Og da patruljen opsøgte parret på deres adresse, fandt de en varm knallert og de stjålne ting.

Manden på 41 og kvinden på 45 blev anholdt. Politiets jurister vurderer i dag, om de skal fremstilles i grundlovsforhør, sigtet for røveri.

- Vi fandt ingen pistol ? og har ingen formodning om, at de har haft en, siger vagtchefen til TV SYD. Men alene truslerne kan være nok til, at de skal sigtes efter den meget alvorligere paragraf.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden