TV der bevæger dig

Indbrud opklaret efter avis-omtale

1 af 4

12 indbrud i det indre Vejle er blevet opklaret, bl.a. efter at et foto af en større mængde smykker har været offentliggjort i den lokale avis.

- Vi har haft 40-50 mennesker herinde for at se, om de kunne kende de stjålne smykker, siger lederen af lokalpolitiet i Vejle, vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, til TV SYD. Og foreløbig har det ført til, at 12 indbrud er opklaret.

Cykle-tyven

Tyven er en 30-årig mand, som har huseret igennem nogen tid. Han er kendt som "cykle-tyven", fordi han bor i Vejles vestby og har brugt en cykel til at komme rundt på.

En ransagning hos den 30-årig afslørede før påske en stor mængde smykker. Han har forklaret, at alle smykker er stjålet ved indbrud i år.

Et foto i Vejle Amts Folkeblad førte til et halvt hundrede henvendelser - og mindst 12 indbrud er nu opklaret. Der er dog stadig en del smykker, som der skal findes gerningssteder til.

Den 30-årig har især huseret i den indre by. Bl.a. på Vestbanevej, i Grejsdalen, på Fredericiavej og andre steder i den indre by.

Den 30-årige har tilstået et indbrud - på Raakjærvej, hvor han blev taget på fersk gerning. Han er løsladt efter den første afhøring, men skal afhøres

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu