Røgkanon forhindrede ikke tyveri af dyre designer-cykler

Trods røgkanon, kameraer og alarmer lykkedes det fire indbrudstyve at stjæle ti meget dyre cykler hos en cykelhandler i Varde natten til fredag.

Klokken 03.00 i nat gik alarmen hos cykelhandler Bikein.dk på Jeppe Skovgaards Vej i Varde.

Fire indbrudstyve havde knust ruden til butikken, og lynhurtigt fået fat i ti af de dyreste cykler i butikken.

quote

Trods røg fra en røgkanon, overvågning og alarm lykkedes det dem at få de dyreste af cyklerne med sig.

Ivan Gohr Jensen , vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

De stjålne cykler er af mærker som Cannondale, Pinarello, Ghost Lector og Norden, oplyser Bikein.dk på deres facebookside.

Cyklerne har til sammen en værdi på cirka 200.000 kroner, og politiet regner med, at gerningsmændene vidste præcist hvilke cykler, de ville have.

- De må havde udset sig de dyre cykler, for trods røg fra en røgkanon, overvågning og alarm lykkedes det dem at få de dyreste af cyklerne med sig, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Ivan Gohr Jensen til TV SYD.

Gerningsmændene forsvandt i en større varebil eller kassevogn. 

For kun tre dage siden var der et lignede indbrud i Ribe Cykellager. Her slap indbrudstyve afsted med 11 cykler til en værdi af en halv million kroner.

Politiet kan endnu ikke sige, om der er en sammenhæng mellem de to indbrud.

Hvis nogen har set noget kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontakes på 1-1-4.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.