TV der bevæger dig

Ingen Champions League-point til KIF

Tredje gang blev heller ikke lykkens gang for KIF Kolding København i Champions League. Denne gang var det dog væsentligt tættere på end tidligere.

KIF Kolding København spillede søndag på udebane i Frankrig i Champions League. Kampen var langt hen af vejen lige, men til sidst knækkede Montpellier dog de danske gæster.

KIF Kolding København startede kampen bedst, og en storspillende Kasper Hvidt i Kolding målet gjorde det svært for det franske hjemmehold. I modsatte ende viste Lasse Andersson, hvorfor han to gange tidligere er kåret til Rookie of the Year i Champions League – der var godt drøn på højrehånden. Ved pausen var stillingen 14-14.

Anden halvleg var Montpellier dog klart i teten. En storspillende Kasper Hvidt kunne ikke forhindre, at Montpellier trak fra. Langsomt arbejde KIF Kolding København sig dog tilbage i kampen. Det var dog ikke nok, for til sidst trak Montpellier atter fra. Montpellier vandt anden halvleg 16-11 og kampen med 30-25. KIF Kolding København ligger dermed suverænt sidst i deres Champions League-gruppe.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden