Ingen overraskelser i startopstillingen

Den norske angriber Mushaga Bakenga er ganske som ventet med i Esbjergs startopstilling, når vestjyderne i aften skal forsøge at hente en ny europæisk triumf i Europa League-opgøret mod Red Bull Salzburg.

Dermed får Bakenga mulighed for igen at indtage en helterolle, magen til den han fik, da han afgjorde kampen mod Standard Liege for to uger siden med sin scoring dybt inde i overtiden.

Bakenga kom dengang på banen i anden halvleg, men har i de to superligakampe siden været med fra start for Esbjerg, og det er han altså igen i aften.

Han er eneste nye spiller i forhold i til 2-1-sejren i Liege, hvor det var Pape Pate Diouf, der startede på banen.

Der er ingen overraskelser i træner Niels Frederiksens startopstilling.

Frederik Rønnow vogter målet foran en forsvarsduo bestående af Jens Berthel Askou og Kian Hansen, mens Peter Ankersen og Jonas Knudsen som vanligt indtager de to backpositioner.

Den nyudtagne landsholdsspiller Jakob Ankersen spiller i højre side af en midtbanekæde, der også består af Hans Henrik Andreasen, Magnus Lekven og Emil Lyng, mens Mushaga Bakenga altså bliver makker med Mick van Buren i angrebet.

Både Esbjerg og Salzburg vandt deres kamp i første spillerunde, så vinderen af kampen, der fløjtes i gang klokken 21.05 på Blue Water Arena, sætter sig på førstepladsen i puljen.