TV der bevæger dig

Ingen spor af rambuk-tyve fra guldkup i Varde

Det ligger nu fast, at de fem tyve talte dansk indbyrdes under guldkuppet i Varde. Det har vidner observeret

Alle spor af de fem mænd, der natten tirsdag tømte en guldsmede-forretning i Varde for smykker til en værdi af 1,8 millioner kroner slutter ved Skansen i Varde og en udbrændt bil i Fredericia.

- Vi er ikke kommet en opklaring meget nærmere. Det ligger dog fast, at de fem tyve talte dansk indbyrdes under kuppet. Det har vidner observeret, siger kriminalassistent Ole Steffensen fra Lokalpolitiet i Varde til TV SYD.

Billeder fra overvågningskameraer viser en grå Citroën C5 og en Ford C-max, der kører væk fra stedet med retning mod Skansen i Varde, hvor alle spor stopper.

Senere tirsdag nat er fundet en udbrændt Citroen C5 i Fredericia, som sandsynligvis er den bil, der også er på overvågningsbillederne i Varde - men det er onsdag formiddag endnu ikke bekræftet gennem tekniske undersøgelser.

Guldsmedeforretningen i Kræmmergade i Varde har tidligere været udsat for rambuk-tyverier og var sikret med både gitter for vinduerne og pullerter i fortovet - men der var akkurat lige plads mellem to pullerter til at det lykkes tyvene i nat at køre ind i forretningen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden