TV der bevæger dig

Ingen tog før i morgen

DSB har 50 tog holdende på stationer rundt i landet. (Arkivfoto) Foto: ARKIV

Stormen har ødelagt så meget for trafikken på skinner, at der ikke kører et tog syd for Aarhus før tirsdag. Bl.a. i Fredericia er dele af perrontaget revet af. DSB har nu 50 holdende på stationer rundt i landet.

På grund af stormens skader kommer der ikke til at køre tog syd for Aarhus, på Fyn og på Sjælland før klokken 04 tirsdag morgen, oplyser DSB.

DSB har i øjeblikket omkring 50 tog holdende på stationer rundt omkring i landet. Inden de strandede tog kan køre videre er det nødvendigt at få gjort skinnerne klar igen.

Begrænset køreplan

- De mange strandede tog betyder, at det allerede nu står klart, at vi kommer til at køre efter en meget begrænset køreplan i morgen tidlig, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov i en pressemeddelelse.

- Selvom stormen så småt løjer af i Jylland forestår der et større arbejde med at få togene på plads til i morgen. Jeg kan kun opfordre vores kunder til at tjekke http://www.dsb.dk/ i morgen tidlig, siger Tony Bispeskov.

- Vi undersøger i øjeblikket muligheden for at få sat busser ind, så de strandede passagerer uden for hovedstaden kan blive fragtet videre - men det kommer til at tage nogen tid, siger Tony Bispeskov.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden