Instruktøren ved, hvordan overvægten skal tumles

Næsten halvdelen af befolkningen – helt præcis 47,4 procent – er overvægtige. Her kan du møde en mand, der har tabt 64 kilo på halvandet år – og nu underviser han andre.

Jesper Karlsfort fra Bredebo lagde sin livsstil totalt om. Masser af træning – og masser af sund mad i køleskabet. TV SYD mødte ham for et år siden. Da var han gået i gang med at træne for at tabe sig. 16 kilo var væk – og i dag er hans vægttab imponerende 64 kilo.

Den voldsomme indsats i fitness-centret har betydet, at han er blevet instruktør i spinning, hans ynglingsdisciplin.

- Man ikke sidde og råbe og skrige af de andre og så selv lalle den af. for mig betyder det i hvert tilfælde, at jeg giver lidt mere end jeg måske behøver, siger han til TV SYD.

Han tror, det er en fordel som instruktør, at han har været overvægtig:

Sådan så han ud for et år siden...
Sådan så han ud for et år siden...
Masser af træning og en helt ny livsstil.
Masser af træning og en helt ny livsstil.

- Jeg ved, hvor de har været henne. Så engang i mellem synes jeg nok, jeg kan se nogle ting, som den magre instruktør ikke kan se. 

Jesper Karlsfort var tidligere  med i en motorcykelklub og kørte på en stor Harley. Den er solgt – og erstattet af flere cykler.

 

quote

- Man ikke sidde og råbe og skrige af de andre og så selv lalle den af.

Jesper Karlsfort, Bredebro.

 

Og køleskabet bugner af sund mad, i stedet frikadeller og brun sovs.

- Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke skal tilbage. Det er helt vildt fedt at have tabt sig. Jeg får lyst til en hel masse ting. Det hele er pludselig blevet let, siger han i det sidste program i serien om overvægt, som TV SYD har bragt i den sidste uge.

Der er halvandet år og 64 kilo mellem de to billeder fra fitness-centret
Der er halvandet år og 64 kilo mellem de to billeder fra fitness-centret