Ishockey: Energien ebbede ud i Esbjerg – Sønderjyske sejrede

Sønderjyske tog fra Rødovre med en 5-1-sejr, mens Esbjerg Energy hjemme tabte 4-3 efter forlænget spilletid mod Frederikshavn.

Rødovre Mighty Bulls blev aldrig venner med pucken, da Sønderjyske gav en opvisning på isen.

Anders Forster og Mads Lund stod for de to scoringer i første periode – efter godt et minut og knapt 15 minutter.

I anden periode lykkedes det for Rødovre at reducere. 1-2 i powerplay ved Sebastian Bergholt efter 16:38. Flere scoringer blev det ikke til.

Til gengæld fik Sønderjyske virkelig gang i scoringer i tredje og sidste periode. Derek Damon benyttede powerplay til scoringen til 1-3. Mads Lund stod i det 17. minut i tredje periode for sin anden scoring. 4-1-føring til Sønderjyske. Endelig stod Thomas Spelling for kampens sidste scoring – ligeledes i powerplay.

Sønderjyske sejrer med 5-1.

Esbjergs energi ebbede ud

Til gengæld kunne Esbjerg Energy ikke stå distancen hjemme i Granly Hockey Arena.

Men det blev spændende til sidste – og der måtte forlænget spilletid til.

Jens Henrik Tonjum bragte Frederikshavn foran med 1-0 med første periodes eneste scoring.

Derfra stod der Esbjerg Energy på scoringerne. Esbjerg vandt anden periode med 2-0 på scoringer af henholdsvis Tyler Fiddler og Nik Andersen.

Endelig bragte Esbjerg sig på sejrskurs i tredje periode, da Esben Nielsen i powerplay scorede til 3-1-føring til vestjyderne.

Men med to Frederikshavn-scoringer af Steffen Frank og David Liffiton sluttede den ordinære spilletid 3-3.

Kristoffer Lauridsen slukkede lyset for Esbjerg med scoringen til 4-3.

Efter tirsdagens kampe ligger Sønderjyske på 2.-pladsen med 36 point, mens de regerende mestre fra Esbjerg Energy ligger tredjesidst på 10.-pladsen med 23 point.