Ishockey: Sejre til både Esbjerg og Sønderjyske

Esbjerg Energy i front efter tirsdagens kampe i ligaen.

Der er kun spillet to runder i den bedste danske ishockeyrække, men allerede nu har sidste sæsons DM-finalister, Esbjerg Energy og Gentofte Stars, lagt sig i spidsen med seks point for to kampe.

Esbjerg, der er forsvarende mestre, vandt 3-2 hjemme over Rungsted efter en tæt og jævnbyrdig kamp.

Vestjyderne bragte sig foran 1-0 ved Felix Scheel fem minutter inde i anden periode, men Rungsteds Alexander Jensen fik udlignet ti minutter senere.

I tredje periode blev det næsten lige så spændende. Alexis Loiseau scorede til 2-1 efter 49 minutter.

To minutter senere udlignede sjællænderne endnu en gang, da Nikolaj Rosenthal fik pucken i nettet.

Alexis Loiseau afgjorde dog kampen med sit mål til 3-2 med lidt over seks minutter tilbage.

På udebane vandt Sønderjyske med 3-1 i Hvidovre.