Ishockey: Se reaktioner fra kampen her

Det gik ikke stille for sig, da 5000 tilskuere stod klar på lægterne i SE Arena i Vojens fredag aften. Sejren gik til SønderjyskE, der vandt 4-2 over Esbjerg Energy.

Der blev klappet, råbt, sunget og festet i SE Arena i Vojens fredag aften. Den første finalekamp mellem Esbjerg Energy og SønderjyskE blev spillet, og SønderjyskE tog sejren - til stor glæde for størstedelen af de mange fans i Vojens. Og selvom Esbjerg fra start var klar over, at finalens modstander ville blive en udfordring, så var det stadig en skuffet holdkaptajn TV SYD mødte efter kampen.

- De første to perioder kan vi ikke være tilfredse med, vi hænger efter og spiller ikke vores spil, vi trækker et par udvisninger, der koster, og så fokuserer vi måske lidt for meget på dommerne i stedet for at spille vores eget spil, siger Sune Hjulmand.

Aftenens topscorer blev Thomas Spelling, som scorede to ud af de fire mål for SønderjyskE.

- Første periode er meget lige, der er chancer i begge ender. Anden periode er en perfekt periode for os, vi sidder på dem og får scoret tre mål. Tredje periode bliver lidt rodet med mange udvisninger, men vi tager en sejr, siger Thomas Spelling til TV SYD.

Du kan se et længere interview med begge spillere - og var du ikke selv til ishockeykampen fredag, så kan du få en bid af det i klippet her. Varighed: 3 minutter