TV der bevæger dig

Ishockey-tilskuer fik kraniebrud

00:37

Det var helt fredeligt under eftermiddagens kamp. Først efter den danske sejr kom to mænd i klammeri.

Optrinnet skete ved udgangen fra den nye ishockeyhal i Vojens.

1 af 3

En 48-årig mand fra Aalborg ligger hårdt kvæstet på sygehuset. Han kom i klammeri efter ishockey-kampen i Vojens torsdag aften. Politiet efterlyser vidner og modparten. Den 48-årige er fortsat i livsfare, oplyser politiet.

Efter Danmarks 2-0-sejr stod den 48-årige mand og tissede på en skråning ved udgangen fra SE Arena. Publikum var lige lukket ud fra landskampen - og en mand kom forbi og kommenterede tisseriet. Og de to mænd kom i slagsmål.

Faldt bagover

Den 48-årige blev slået en enkelt gang og faldt bagover og slog baghovedet ned i fliserne. Det betød, at han har fået kraniebrud. Meldingen sidst på eftermiddagen er, at manden fortsat er i livsfare efter det uheldige fald.

Manden, som den 48-årige havde været i klammeri med, blev i første omgang på stedet. Men han gik efter kort tid - og overlod den kvæstede aalborgenser til vidner.

Politiet i Syd- og Sønderjylland beder manden om at melde sig. Sandsynligvis ved nogen også, hvem han kan være. Dem vil politiet også gerne i kontakt med.

Politiet er interesseret i at høre hans version af, hvad der skete.

Politiet ved ikke, om manden er lokal, fordi der var tale om en landskamp med tilskuere fra hele landet.

- Men mandens dialekt kunne tyde på det, siger vicepolitikommissær Jens-Peter Rudbeck, lokalpolitiets i Haderslev. Det, at han reagerer på manden tisseri lige ved den nye hal, kunne også tyde på lokal tilknytning. Men vi ved det ikke.

Manden beskrives som ca. 30 år, 185-190 cm høj, almindelig til muskuløs af bygning og med meget kort hår. Han talte med lokal dialekt - eller i hvert fald jysk

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden