Ishockeybraget: Se alle reaktionerne her

Esbjerg Energy slog noget overraskende SønderjyskE i den syvende kamp i semifinaleserien i ishockey. Her kan du se reaktioner fra begge hold.

Esbjerg Energy overraskede, da de tirsdag aften slog SønderjyskE i den syvende og afgørende semifinalekamp med 1-4. Dermed er Esbjerg-holdet klar til at møde Herning Blue Fox i finaleserien, som begynder på fredag.

Efter kampen var Esbjerg Energy's Søren Nielsen da også en ovenud glad for resultatet.

- Det er selvfølgelig fantastisk. Vi har drømt om det her hele året, så det er dejligt. Jeg synes, vi spiller vores spil, og holder os til det oplæg vores træner kommer med - og så får vi bare en god start, siger Esbjerg-spilleren til TV SYD. 

Også bestyrelsesformand Christian Rølmer Christensen var begejstret oven på resultatet.

- Det er det hele, der lykkedes i dag. Vi kommer godt fra start - og det lader til at spillerne holder deres gameplan. Det var en fornøjelse at se på, siger bestyrelsesformand for Esbjerg Energy, Christian Rølmer Christensen til TV SYD.

I SønderjyskE var der naturligvis skuffelse over, at holdet nu skal spille om tredjepladsen. Herunder kan du se alle reaktionerne fra både vindere og tabere:

Esbjerg Energy's Søren Nielsen glæder sig over sejren.
Esbjergs bestyrelsesformand, Christian Rølmer Christensen, jubler over finalepladsen.
Mathias Neessen jubler over at se sit hold vinde.
Thomas Spelling lægger ikke skjul på skuffelsen over nederlaget.
SønderjyskE's administrerende direktør, Klaus Rasmussen, ærgrer sig over nederlaget.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.