TV der bevæger dig

Jelling spiller op de næste fire dage

Jelling musikfestival åbner i dag.

Festivalen i Jelling åbner i dag porten til fire døgns festival. Det er 28. gang at den lille by lægger græs til mennesker, musik og mad.

Som traditionen tro den sidste weekend i maj - så åbner Jelling musikfestival  i dag kl 16.30.  Det er 28. gang at de byder indenfor til fire dage med musik og fest for store og små - for ældre og yngre.

Programmet begynder på Ny Scene i dag kl 16.30 og slutter først søndag aften med årets store hovednavn Queen.

I mellemtiden vil ca. 38.000 mennesker besøge festivalen, heraf  ca.4600 frivillige hjælpere.

På festivalen vil  80 forskellige solister og bands optræde, lige fra garvede musikere som Johnny Madsen og  Lars Lilholt, som har været fast gæst på festivalen i 24 år til nye bands som fx. Blaue Blume og  Franzen og Norlyk.  

17 madboder og 16 barer skal holde gæsterne i live med vådt og tørt og skulle der blive brug for lægehjælp, findes der på festivalen også læger, sygeplejersker og samaritter fra Røde Kors. Festivalen fik nemlig i 2015 status som fremskudt skadestue og  kan dermed tage sig af større og mindre skader.   

Både partoutbilletter og 2-dages billetter er udsolgt, men der er, ifølge festvalens hjemmeside,  stadig endags- billetter at få. 

Den store festival plads har i år fået nyt udseende. Barer og madsteder er flyttet rundt, nye er kommet til og pladsen er udvidet. Den store scene er i år også større end nogensinde pga årets hovednavn Queen. 

TV SYD sender fra festivalen i aften kl. 19.55 på TV SYD+  

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden