TV der bevæger dig

Jens Boesen stopper som frontfigur i KIF Kolding København

00:57

1 af 2

Med mesterskabstitlen og guldmedaljerne i hus til KIF Kolding København meddeler Jens Boesen, at han med slutningen af næste sæson stopper som frontfigur i den nykårne mesterklub.

- Jeg er meget fascineret af fodboldklubben Bayern Münchens opbygning, hvor tidligere nøglespillere har taget over og fører klub og forretning videre, siger Jens Boesen til TV SYD.

- Jeg har været med siden 1969 og nu skal der en ny generation til at køre projektet videre. Jeg regner med at få det på plads i løbet af det næste år, så jeg den 1. juli 2015 træder i baggrunden, siger Jens Boesen til TV SYD.

Han arbejder med en plan om, at spillere som Lasse Boesen og Kasper Hvidt overtager ledelsen i KIF Kolding København.

Jens Boesen er 61 år. Som aktiv var han målmand hos KIF?s håndboldherrer, som han i 1984 var med til at bringe i 1. division, inden han sluttede karrieren i 1986.

Han kom allerede i bestyrelsen hos KIF Håndbold i 1981 og var fra 1986 formand for klubben gennem 16 år. I 1998 blev KIF Håndbold Elite A/S, som Jens Boesen i dag er direktør for, stiftet, og gennem årene er det med Jens Boesen i spidsen er det nu blevet til 13 danske mesterskaber, syv pokaltitler og deltagelse i 30 finaler gennem de seneste 27 år i dansk håndbold.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden