Jens Boesen stopper som frontfigur i KIF Kolding København

Med mesterskabstitlen og guldmedaljerne i hus til KIF Kolding København meddeler Jens Boesen, at han med slutningen af næste sæson stopper som frontfigur i den nykårne mesterklub.

- Jeg er meget fascineret af fodboldklubben Bayern Münchens opbygning, hvor tidligere nøglespillere har taget over og fører klub og forretning videre, siger Jens Boesen til TV SYD.

- Jeg har været med siden 1969 og nu skal der en ny generation til at køre projektet videre. Jeg regner med at få det på plads i løbet af det næste år, så jeg den 1. juli 2015 træder i baggrunden, siger Jens Boesen til TV SYD.

Han arbejder med en plan om, at spillere som Lasse Boesen og Kasper Hvidt overtager ledelsen i KIF Kolding København.

Jens Boesen er 61 år. Som aktiv var han målmand hos KIF?s håndboldherrer, som han i 1984 var med til at bringe i 1. division, inden han sluttede karrieren i 1986.

Han kom allerede i bestyrelsen hos KIF Håndbold i 1981 og var fra 1986 formand for klubben gennem 16 år. I 1998 blev KIF Håndbold Elite A/S, som Jens Boesen i dag er direktør for, stiftet, og gennem årene er det med Jens Boesen i spidsen er det nu blevet til 13 danske mesterskaber, syv pokaltitler og deltagelse i 30 finaler gennem de seneste 27 år i dansk håndbold.