Jens Christian havde to indbrud på to dage

Ledninger, kabler og værktøj blev stjålet fra den bolig, som Jens Christian Pallesen fra Tistrup er ved at bygge.

Jens Christian Pallesen ankommer onsdag i sidste uge til det hus, som han er ved at bygge sammen med sin søn på Krarupvej i Tistrup ved Varde. De er så langt med byggeriet, at både døren og vinduerne er sat i huset. Men den onsdag morgen var både vinduer og døre brudt op.

- Det er jo hverdagskost for mange mennesker, men i løbet af dagen går det op for en, hvad der er sket, siger Jens Christian Pallesen til TV SYD.

I huset manglede både kabler, ledninger og en lang række af det værktøj, som Jens Christian Pallesen og sønnen byggede med.

Kun to dage senere er den gal igen i det nyopførte hjem. Dørene og vinduerne er igen brudt op, da Jens Christian Pallesens søn fredag ankommer til huset.

- De har nok haft en lidt større bil med anden gang, for de har taget nogle større værktøjer den her gang, fortæller Jens Christian Pallesen om det næste indbrud, der bringer den samlede værdi af skaderne og tyvenes udbytte op på 80.000 kroner.

Og på baggrund af de ting, som er blevet stjålet i huset i ly af mørket, så er Jens Christian Pallesen overbevist om, at det er østeuropæere, som står bag de to indbrud.

- Der er ikke nogen penge i det, og man kan ikke omsætte det, så jeg er ret overbevist om, at det er nogen udefra, der har været her af to omgange, siger Jens Christian Pallesen til TV SYD.

TV SYD fortæller lørdag historien om, at hver femte, der sigtes for indbrud i private hjem i det syd- og sønderjyske, er udlænding. Det viser nye tal fra Rigspolitiet, som TV SYD har fået aktindsigt i.

Du kan se hele Jens Christian Pallesens historie, når TV SYD ruller over skærmen klokken 19.30 i aften.