Jensens Bøfhus med hygiejne-problemer

Beskidt bøfhus i Fredericia og mus i bøfhus i Vejle.

Det var en restaurantkunde ? ikke restauratøren - der hidkaldte Fødevarekontrollen efter at have set en mus i restaurantlokalet i Vejle.

Musene er væk nu, men flere af Jensens bøfhuse har i år fået kritik af Fødevarekontrollen for at være snavsede.
Det gælder bl.a. Jensens Bøfhus i Fredericia, skriver avisen.dk

Men forbrugere, der går udenom Jensen's restauranter for at i stedet at købe Jensen?s færdigretter i et supermarked, kan tilsyneladende ikke vide sig helt sikre på, hvad der er i maden.

I hvert fald har Jensen?s Food, der producerer færdigmad, ifølge Fødevarekontrollen, misinformeret om indholdet i færdigretten ?Skinkekøller med barbecue marinade?.

Der findes nemlig slet ikke skinke i retten, som er tilberedt af skankekød, mener Fødevarestyrelsen.
Det er i strid med markedsføringsloven, og Fødevarekontrollen gav kæden en bøde på 15.000 kr.

Jann Dollerup Vig Jensen, der er administrerende direktør for Jensen?s Foods, afviser, at der skulle være noget i vejen med at kalde produktet "Skinkekøller med barbecue marinade"
- Vi har anket sagen, for vi mener absolut, at det er i orden at kalde produktet sådan, siger han til avisen.dk

Jesper Rosener, administrerende direktør for Jensen's Bøfhuse, siger, at maden og hygiejnen har været i orden, og han forsikrer om, at der generelt er god hygiejne på Jensen?s Bøfhuse, der skulle være blandt de kæderestauranter, der klarer sig bedst, når Fødevarekontrollen kigger forbi.

19 ud af 32 af Jensens Bøfhuse har aktuelt en elitesmiley, viser avisen.dk's optælling.