Joachims slotskro med i Dansk Kroferie

Schackenborg Slotskro, som delvis er ejet af Prins Joachim, håber at få flere gæster efter at kroen er blevet indlemmet i samarbejdet Dansk Kroferie.

- Med medlemskabet af Dansk Kroferie bliver vi endnu mere synlige og får hjælp til at få vores senge fyldt året rundt, siger Lise Overgaard Lauritsen og Henning Kohl Overgaard Lauritsen, der sammen driver Schackenborg Slotskro.

Danmarks smukkeste hovedgade

Schackenborg Slotskro ligger som nabo til Schackenborg Slot i den idylliske landsby Møgeltønder på den brostensbelagte slotsgade, som tit betegnes som ?Danmarks smukkeste hovedgade?.

Kroen har været grevelig privilegeret siden 1687 og ejes i dag af et aktieselskab med Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Aabenraa-skibsrederen Hans Michael Jebsen som aktionærer.

Udkantsområde

- Selvom vi ligger i et område, som nogen ynder at kalde et udkantsområde, er vores beliggenhed et stort plus. Vi kan allerede nu se, at Sort Sol og de andre aktivitetstilbud i tilknytning til nationalparken trækker mange gæster til. Vi er ikke i tvivl om, at den ny Nationalpark Vadehavet vil betyde endnu flere gæster og dermed få positiv betydning for os, siger Lise Overgaard Lauritsen og Henning Kohl Overgaard Lauritsen.

Schackenborg Slotskor er det 48. medlem af Dansk Kroferie.