Joakim er årets lærling: Fremtiden var på plads som 10-årig

Hårdt arbejde betaler sig. Siden han var helt lille har Joakim Fjord Ørskov vidst, at han skulle i lære som mekaniker. Nu er han kåret til årets lærling.

Joakim Fjord Ørskovs mor er tidligere kontordame hos Pausgaard Autoteknik. Da Joakim var barn, tog hun ham med ud på værkstedet, hvor han hurtigt fandt sin interesse. Allerede som 10-årig havde Joakim besluttet sig for, at han ville være mekaniker. Som 16-årig havde han en elevplads hos Pausgaard Autoteknik. Som 21-årig er han årets lærling.

quote

Han gør altid tingene grundigt, er ansvarsfuld, hjælpsom og rigtig god til at tage imod kunder.

Peter Pausgaard, indehaver, Pausgaard Autoteknik

Joakim Fjord Ørskov møder ind kl. 7.30, hvor han drikker en kop kaffe, danner sig et overblik over dagen, bestiller reservedele og gør alt klar til værkstedets mekanikere.

- Det giver et godt billede af, hvor meget Joakim brænder for det. Han gør altid tingene grundigt, er ansvarsfuld, hjælpsom og rigtig god til at tage imod kunder, fortæller Peter Pausgaard, der er indehaver af Pausgaard Autoteknik.

Det var Peter Pausgaard, der indstillede Joakim til prisen som årets lærling – og i dag vandt Joakim prisen.

quote

Det har været det helt rigtige for mig at være lærling i Pausgaard Autoteknik, for der er rum til konstant at udvikle sig. At få lærlingeprisen er vildt. Bare det, at Peter har indstillet mig er et tegn på, at han synes, jeg har gjort et godt stykke arbejde. Det er jeg stolt over.

Joakim Fjord Ørskov, lærling hos Pausgaard Autoteknik og "Årets Lærling"

Stjerneeleven er stolt og taknemmelig.

- Det har været det helt rigtige for mig at være lærling i Pausgaard Autoteknik, for der er rum til konstant at udvikle sig. At få lærlingeprisen er vildt. Bare det, at Peter har indstillet mig er et tegn på, at han synes, jeg har gjort et godt stykke arbejde. Det er jeg stolt over, siger Joakim Fjord Ørskov.

Lærlingeprisen bliver overrakt af Dansk Industris vicedirektør Kent Damsgaard og næstformand for DI Trekantområdet mejeridirektør Jørgen Greve.