Johnny Madsen åbner egen butik lørdag

Johnny Madsen slår på lørdag dørene op i en helt ny butik i Esbjerg - men kun for nogle få timer hver dag i en uge.

Johnny Madsen har fået en idé. Han vil åbne sin helt egen specialbutik i Englandsgade 16 i Esbjerg med kun Johnny Madsens egen nye plade på hylderne. Man skal bare være hurtig, for butikken er kun åben nogle få timer hver dag i en uge.

Idéen er opstået, fordi Johnny Madsen havde en aftale med Universal om at udgive flere tusind eksemplarer af sin nye plade, men Stereo Studios lukning af deres butikker i Jylland og på Fyn gjorde, at aftalen blev annulleret. Og bag Johnny Madsens happening ligger der derfor i virkeligheden et stykke kulturhistorie.

- CD’en er ved at ryge ud, og der er kun nogle få år tilbage i den. Det der sker, er jo lidt tragisk. Vi har jo levet sammen med den, og der er mange der har en samling af CD’er. Det er et stykke kultur, som er ved at dø ud, siger Johnny Madsen til TV SYD.

Vil man se Johnny Madsens butik og møde manden bag, så er han i butikken på lørdag i tidsrummet 10-14. Ellers er butikken åben en uge derefter, der må man dog nøjes med Johnny Madsens stemme på pladerne.