Johnny Thomsen skifter til FCK

Sønderjyske stærkeste spiller, landsholdsspilleren Johnny Thomsen, skfiter til FCK til sommer.

Thomsen skifter på en fri transfer, når hans kontrakt med Sønderjyske udløber til sommer.
e Celtic.

Nærkampstyrke

- Johnnys fysiske kapacitet er på et meget højt niveau. Det gælder nærkampstyrke, hurtighed og udholdenhed, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen, og fortsætter:

- Med ham får vi et rigtig solidt alternativ til højre side af forsvaret, ligesom han er anvendelig længere fremme på banen.

Johnny Thomsen: Er stolt

Selv er Johnny Thomsen stolt over at skulle spille for de forsvarende danske mestre, selv om han også er ked af at forlade sønderjyderne.

- Jeg har haft mange gode år i Sønderjyske, som jeg skylder en stor tak, men en mulighed for at udvikle mig endnu mere i FC København kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig sindssygt til at komme i gang efter sommerferien, siger han.

Tredje spiller tl FCK

Aftalen løber over to år og gælder altså frem til sommeren 2013.
Johnny Thomsen skiftede fra Fredericia til Sønderjyske tilbage i 2006. Han debuterede på landsholdet i august sidste år i en venskabskamp mod Tyskland.

Med købet af Sønderjyskes profil har FC København allerede handlet tre gange i dette transfervindue. Først hentede man den transferfri tidligere OB-spiller Johan Absalonsen, og siden kom hollandske Jos Hooiveld til via en lejeaftale med skotske Celtic