Togtrafikken genoptaget efter jordskred

Togpassagerer måtte tirsdag på andet døgn skifte til bus på strækningen mellem Vejle og Jelling på grund af et jordskred i Grejsdalen. Nu er trafikken genoptaget.

Opdatering: Togtrafikken er nu genoptaget.

Tidligst tirsdag aften ved 18-tiden forventer Banedanmark, at togene mellem Vejle og Herning kører som normalt, når jernbaneskinnerne i Grejsdalen er repareret og sikret igen efter et større jordskred natten til mandag.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Det er weekendens kraftige regnvejr, der har udløst jordskredet i Grejsdalen tæt på Grejs Bakke. Her har en støttemur givet efter, og det har medført, at jernbanedæmningen er skredet.

Hele natten har der været arbejdet med at bygge den stabiliserende væg op igen på en omkring 20 meter lang strækning, så skinnerne igen er sikre at køre tog på, oplyser Banedanmark tirsdag morgen.

Se mere på LocalEyes.dk

DSB henviser derfor de rejsende til togbusser mellem Jelling og Vejle. Fra Jelling mod Vejle kører togbusserne én gang i timen på minuttal 47. 

Fra Vejle mod Jelling kører togbusserne én gang i timen på minuttal 45.