Jyske og Farsø fusionerer

Den Jyske Sparekasse og Sparekassen Farsø fusionerer. Det sker efter, at begge bestyrelser i gennem tre kvartaler har undersøgt mulighederne for en sammenlægning.

Den 15. marts er fusionen på dagsordnen og den formelle beslutning tages. Herefter bliver sparekassen Farsø en del af Den Jyske Sparekasse, der har hovedsæde i Grindsted.

- Den Jyske Sparekasse er en stærk sparekasse med et solidt fundament, der muliggør en sammenlægning til fordel for begge sparekasser, siger Claus E. Petersen, administrerende direktør i Den Jyske Sparekasse og fortsætter:

- Vi har kræfter til sammenlægningen både økonomisk og organisatorisk. Samtidig har Den Jyske Sparekasse et ønske om at udvide sit markedsområde.

Sparekassen Farsø bliver et selvstændigt område af Den Jyske Sparekasse. Efter fusionen bliver den repræsenteret med afdelinger i både Sønderjylland, Midtjylland og Nordjylland.

Ikke første fusion

Det er ikke første gang den Jyske Sparekasse fusionerer. I starten af 2007 fusionerede de med Jelling Sparekasse og i februar 2009 med Løgumkloster Sparekasse.

Begge fusioner har taget udgangspunkt i at bevare nærheden til lokalsamfundet.

- Vi har lært af fusionerne, og oplevet at det kan lykkes på den gode måde, når man tager udgangspunkt i de samme fundamentale værdier, siger Claus E. Petersen.

Pressemeddelelse - Pressemeddelelse