Kæmpe vandrutsjebane åbner i Lalandia

"Twister" er navnet på en over 100 meter lang vandrutsjebane, der fra næste uge skal give sus i maven hos gæsterne i Lalandia Billund.

I næste uge åbner den nye vandrutsjebane i lalandia, hvor de badeglade i en dobbelt gummiring kan få en vanvittig oplevelse.

Højt tempo, masser af vand og flere omgange i en kæmpemæssig tragt er ingrendienserne i Lalandias ny forlystelse, fortæller driftschef Kristian Christiansen.

- Ideen er, at man skal starte højt oppe, og så skal det første stykke foregå i fuld fart. Mere end 525 kubikmeter vand vil suse igennem og sørge for, at der er fart på, siger han til TV SYD.

"Twister" har i mange år været på tegnebrættet i Lalandia, og den trækker på erfaringer fra de bedste forlystelser rundt om i Europa.

-Jeg har rejst i Tyskland og Østrig og set på vandtrutsjebaner der. Så det er en inspiration af dem, som jeg har prøvet andre steder, siger Kristian Christiansen.

Den nye rutsjebane har været savnet. Hvert år besøger mere end 600.000 vandlandet i Billund, og det giver en masse trafik på vandrutsjebanerne.

- Vi har bygget rutsjebanen, fordi vi har et pres på de andre rutsjebaner. I hele højsæsonen har vi simpelthen ikke kapacitet nok, siger Kristian Christiansen til TV SYD.

Gæsterne glæder sig
Allerede nu går gæsterne og kigger længselfuldt op på den grønne og blå vandrutsjebane. De glæder sig til at prøve den.

- Den ser fin og sej ud, og jeg har vildt meget lyst til at prøve, siger badegæst Alexander Hinte Jørgensen til TV SYD.

Kristian Christian krydser fingre for, at gæsterne kommer til at elske "Twister."

- Jeg håber, at gæsterne tager godt imod rutsjebanen ligesom vores andre forlystelser og tænker: Hvor ser den spændende ud. Den skal vi prøve, siger Kristian Christiansen.

Gæsterne må væbne sig med tålmodighed lidt endnu. Det er først i næste uge, at vandet starter med at løbe gennem vandrutsjebanen, så man kan prøve den.