TV der bevæger dig

Kæmper for statslige arbejdspladser

John Nyborg og Hans Chr. Schmidt besøgte en ny statslig arbejdsplads

Kun syv ud af 43 statslige styrelser ligger uden for København. Det er der ingen grund til, mener Hans Chr. Schmidt fra Venstre.

Sammen med socialdemokraten John Nyborg besøgte Hans Chr. Schmidt i dag BaneDanmarks byggeri af Kontrolcenter Vest. de ville se på de praktiske erfaringer med at have statslige arbejdspladser i provinsen.

Hans Chr. Schmidt vil ikke acceptere argumenterne om, at det er svært, at finde medarbejdere og kontorfaciliteter uden for hovedstaden.

- De argumenter falder. Man kan sagtens finde de medarbejdere man skal bruge, de bygninger man skal bruge og man får en rigtig god håndtering. Der er ingen problemer med at flytte dem ud, det er bare en traditionel tankegang.

John Nyborg siger til TV SYD, at man jo kan se at det også er muligt, at finde placeringer der har god infrastruktur - det kan vi da se her i dag i Fredericia.

00:34 Luk video

Da Statsminister Helle Thorning-Schmidt mandag besøgte TV SYD sagde hun, at det ikke er statslige arbejdspladser der kan redde hele Danmarks økonomiske opsving.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden