Kæmpetalent skifter til engelsk fodbold

18-årige Mads Bech har underskrevet en fireårig aftale med danskerklubben Brentford.

Et af dansk fodbolds store talenter fortsætter sin karriere i Championship-klubben Brentford, og selvom AC Horsens træner Bo Henriksen nu må sige farvel til en af sine spillere, så glæder han sig over skiftet, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Det her er en succeshistorie udover det sædvanlige, og alle i klubben glæder sig på Mads Bechs vegne, for han har i den grad fortjent det. Han var en ung spiller, da vi tog ham op i førsteholdstruppen, og han blev den yngste debutant i AC Horsens’ historie som 16-årig. Vi har haft meget fokus på at give ham tryghed, tillid og de bedste forudsætninger for at udvikle sig, og vi er rigtig stolte af, at vi kan sende en af vores egne spillere videre til en fin karriere i udlandet, fortæller Bo Henriksen

Mads Bech snørede sine første fodboldstøvler i Østbirk IF, der er en af AC Horsens’ samarbejdsklubber, og han skiftede til AC Horsens som 12-årig. Siden har han repræsenteret samtlige ungdomshold i AC Horsens, og han opnåede i alt 26 kampe og scorede et mål for førsteholdet. Nu venter et spændende kapitel i England.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. I går havde jeg en times snak med Andreas Bjelland, hvor han fortalte om klubben, og det bekræftede mig kun i, at jeg skifter til en rigtig god klub. Jeg starter stille og roligt op på B-holdet, og derefter afhænger det af mig selv. Planen er, at jeg skal spille mig ind i førsteholdstruppen, fortæller Mads Bech.