Kænguru er hoppet hjemmefra: Har du set HipHop?

En speciel kænguru er hoppet ud af sin indhegning. Nu leder ejerne efter den.

”Stop den lille kænguru, før den hopper igen”.

Sådan lyder en kendt børnesang. Men for familien Kjerkegaard fra Bjerre mellem Vejle og Horsens er det pludselig blevet en realitet.

En af familiens kænguruer, der bor i indhegningen ved familiens slagteri, Bjerre Kød, hoppede St. Bededag over hegnet og ud i friheden.

- Vi brugte mange timer på at forsøge at fange den fredag, men den er desværre lynhurtig, fortæller Linda Kjerkegaard til TV SYD.

Det er ikke første gang, en af familiens kænguruer er hoppet over hegnet. Men denne gang er det kænguruen HipHop, der er en såkaldt albino kænguru, som er hoppet væk. Og det gør situationen lidt speciel, da kænguruen født som albinoer er sjældne.

- Det er rigtig trist, og vi vil bare rigtig gerne fange den. Det er desværre bare rigtig svært, siger Linde Kjerkegaard.

Der er dog håb endnu.

Søndag ved middagstid kom Leif Nielsen kørende på en lille vej mellem landsbyerne Stouby og Barrit – og her stod der pludselig en hvid figur foran ham.

- Man lurer lige engang, fordi man tror, det er en pose eller på afstand en meget stor kanin. Men den var god nok, det var en kænguru, fortæller Leif Nielsen til TV SYD.

Han nåede lige at fange et par billeder af kænguruen, inden den hoppede igen - over fem kilometer fra kænguruens hjem i Bjerre.

Ser man kænguruen, vil Bjerre Kød meget gerne høre nærmere. Kænguruen skal ikke slagtes.