Kamp om pladserne i TREFOR-repræsentantskab

227 kandidater stiller op til kamp om 120 pladser i energiselskabet TREFORs repræsentantskab, der foregår hen over to uger i november.

Perioden, hvor kandidater kunne søge opstilling til repræsentantskabsvalget, er netop udløbet. Interessen for at blive kandidat har denne gang været stor og i samtlige fem valgkredse bliver der kampvalg.

- Det er meget positivt, at der er så stor interesse for at blive en del af TREFORs Repræsentantskab. Vores virksomhed har været gennem en meget spændende udvikling i de seneste år. Det er jeg sikker på, at der er mange, der gerne vil være en god ambassadør for, siger Knud Steen Larsen, adm. direktør for TREFOR.

Repræsentantskabets vælger også TREFORs bestyrelse blandt repræsentantskabets medlemmer.

Der har også været stor debat om bl.a. TREFORs sponsorater af elite-idrætsklubber og navnesponsorater for idrætsanlæg udenfor Trekantområdet - bl.a. TREFOR Park, der tidligere hed Odense Stadion, hvor OB spiller sine hjemmekampe i superligaen.

Valget til TREFORs Repræsentantskab foregår i fem valgkredse. Selve afstemningen foregår i år rent elektronisk via www.trefor.dk/valg i perioden 3. november til 17. november 2014.