Kan du banke Danmarks bedste kvindelige Counter-Strike-spiller?

Michaela Lintrup er en af verdens bedste kvindelige Counter-Strike-spillere. Lørdag vender hun hjem til Sønderborg, hvor fans har muligheden for at prøve kræfter mod hende.

Michaela Lintrup, der går under aliasset "Mimi" i professionel Counterstrike, er 19 år gammel og fra Sønderborg. Til daglig bor hun i den sydspanske by Fuengirola, men i dag er hun vendt hjem til fødebyen Sønderborg.

quote

Det er helt klart mest for sjov. 1 mod 1-kampe betyder langt fra det samme som at spille på et hold, have godt teamwork og være i stand til at vinde mod andre hold.

Michaela Lintrup, professionel Counterstrike-spiller, Dynasty Gaming

I samarbejde med den spæde event-arrangør Cross Border Esport, kigger det sønderjyske talent nemlig forbi Nova Data i Sønderborg, hvor fans har muligheden for at udfordre Michaela Lintrup i intense og hurtige 1 mod 1-kampe.

Få timer før arrangementet løber af stablen, spørger TV SYD den kvindelige Counter-Strike-stjerne, om hun er klar.

- Selvfølgelig er jeg klar! Det bliver sjovt at se hvilke lokale, der går op i spillet og hvem, der ikke gør, fortæller Michaela Lintrup.

Og hvis man gerne vil vende hjem med en førstepræmie til en værdi af næsten 4.000 kroner, er der bare én ting man skal kunne.

- Man skal jo bare kunne ramme nogle skud hurtigere end mig, siger Michaela Lintrup.

Men det er lettere sagt end gjort. Michaela Lintrup er nemlig blandt de bedste kvinder i hele verden til Counter-Strike og har spillet for nogle af verdens største esportsorganisationer - lige nu spiller hun for Dynasty Gaming.

Resultaterne skal dog tages med et gran salt. Der spilles nemlig 1 mod 1, i modsætning til professionel Counter-Strikes traditionelle 5 mod 5-format. 

- Det er helt klart mest for sjov. 1 mod 1-kampe betyder langt fra det samme som at spille på et hold, have godt teamwork og være i stand til at vinde mod andre hold, fortæller Michaela Lintrup. 

Mange modige mænd har meldt sig til eventet, fordi de mener, at det ikke er noget problem at give Michaela Lintrup tørt på i Counter-Strike. Men da TV SYD snakker med arrangørerne her til morgen, melder de om mange afbud fra de stærke drenge, der pludselig har fået ondt i hånden eller ikke kan nå toget. 

Arrangementet starter klokken 10 og streames gratis på nettet.