TV der bevæger dig

Kan kun betale P-afgift med mobil

05:29

Helge Westphal på pladsen, hvor et af skiltene i dag var revet helt ned.

Helge Westphal opgiver at klage. P-selskabet vil ikke lytte, frygter han.

Flere bilister har fået samme hilsen på pladsen i dag.

1 af 4

En mand fra Kolding har fået et p-afgift på 650 kr. for at holde på en plads, hvor man kun kan betale for parkering med mobil-telefon.Han opgiver at klage over bøden.

Helge Westphal var dog slet ikke klar over, at der skulle betales på pladsen. Han kunne ikke umiddelbart se skiltene.

Han har tænkt sig at betale bøden, selv om han mener, at skiltningen var for dårlig. Han tror nemlig ikke, at parkeringsselskabet vil lytte til hans kritik.

TV Syds indslag om private p-selskaber fredag og søndag har affødt mange reaktioner. Adskillige har opgivet at klage over dårlig skiltning.

Og netop skiltning er kernepunktet i mange af de sager, som bl.a. FDM har ført for medlemmer. TV SYD taler i aften med en jurist fra bilisternes organisation.

I sagen fra Kolding står Helge Westphal i første omgang med en god sag. Praksis viser, at der skal være tydelig skiltning, når man kører ind i et område med betalingsparkering. Det er der ikke.

Og hvad gør man, hvis man ikke har en mobiltelefon med, når der kun kan betale til Easy-Park via SMS? Tja, selskabet mener, at i så fald skal man ikke holde på pladsen, men straks forlade den....

FDMs hjemmeside kan du læse gode råd om, hvordan du skal undgå ærgerlige p-afgifter. Både på offentlig vej og hos private p-selskaber.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden